Deprecated: mb_strtolower(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in
/data/8/d/8d2dae14-1cb3-48ae-8c48-461fae762d70/etomite.sk/sub/neverhood/online/include/utf8/mbstring/core.php on line
121
Téma: Neverhood pokracovani
Me napadlo ze bychom mohli udelat pokracovani neverhoodu. Bud jako hru (mam na to dobrej programek Game Maker) nebo jako text (ze bychom psali lit. dila) a nebo jako komix. Zajimali by me vase reakce, proto to sem pisu. Dalo by to velkou praci.
Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in
/data/8/d/8d2dae14-1cb3-48ae-8c48-461fae762d70/etomite.sk/sub/neverhood/online/include/parser.php on line
738
Re: Neverhood pokracovani
Hra: Uz tu nieco take bolo ale dopadlo to dost neslavne. (Viď nejake temy v kosi)
Komix: Mohlo by to aj celkom byť, ja sa k tomu priklanam.
Literatura: Aj to tu uz bolo, dokonca aj ja som to skusal ale nevim ci to splna tie povodne predpoklady neverhoodu a dalsia otazka je ci sa to bude odvijat od neverhoodu alebo od skullmonkyes.
Pardon za gram. chyby, viď moj podpis
Fuuuu, to bolo teda dlhe
v game makeru by to slo v pohode, stavi grafika, zvuky a je to - pak je treba to naprogramovat, ale to je uz brnkacka.
literatura: spis od toho neverhoodu, protoze nekteri (jako ja) sullmonkeys nehrali.
O klayman episodes už tu na fóru kdysi byla řeč, ale nemůžu to najít... to je jedno.
Ale je to skvělé dílko, snad bude někdo chtít pokračovat ve vývoji.
Aha, musel jsem to přehlédnout. Každopádně taky doufám, že s vývojem bude autor pokračovat.
ta literatura by ale nebyla špatná: hall of records je minulost, příběh přítomnosti můžeme napsat sami a budoucnost budeme domýšlet nebo zakončíme to přítomností
Naposledy upravil: stanley (28.4.2009 15:10:32)
ja by som sa skor priklonil k literature alebo komixu 
// Podpis odstraněn. Příliš velký obrázek. churchy
Áno, mohli by sme napríklad skomponovať nejaký román alebo čo... Proste doug si to vymyslel v hlave a zarobil pekné peniaze na grafickom spracovaní, a my zarobíme ďalšie prachy na literárnom sprac. 
A komix? Hmm, nie zlý nápad... Len to sme museli mať trochu zmysel pre humor, nemyslíte?
(Nooo, za to niektorí jedinci ho majú aaž aaž
)
no bez toho to nepojde, škoda že Tí najvtipnejší sú aj najlenivejší 
"Vesmír a ľudská hlúposť sú nekonečné, no tým vesmírom som si nie celkom istý" Albert Einstein
Inteligencia je konštantná, len ľudí pribúda.
80% mozgu tvorí tekutina, u niektorých brzdová... ...a este som chcel napisat ze som divny, ale nie viac ako ostatni

Juu to bolo dlhé, s tým románom to neni zlý nápad ale keďže každý má iný štýl písania po spojení by to bolo dosť biedne, iste ak to má byť len fan, dobre ale keď to chceme predávať a zarobiť na tom 
no ja by som ju počuval dost, má viac rozumu než vy šeci dohromady 
"Vesmír a ľudská hlúposť sú nekonečné, no tým vesmírom som si nie celkom istý" Albert Einstein
Inteligencia je konštantná, len ľudí pribúda.
80% mozgu tvorí tekutina, u niektorých brzdová... ...a este som chcel napisat ze som divny, ale nie viac ako ostatni

K tomuhle tématu jsem se zatím raději nevyjadřoval. Ale Rosseta vlastně vyjádřila přesně to, co jsem chtěl říct.
já bych řek ,že bys me měli dopřekládat hall of records a pak začínat nějakej komiks či literaturu
hall of records ale asi jen tak brzy neprelozime... vzhledem k faktu, ze je to rozbite 
nebo to nechat jako originál v angličtině,ale zase se pak vymýšlet další pokračovaní a překládat ho do angličtiny to by bylo horší.
Že by se měla přeložit Chodba zápisů, to je celkem jasné a nevyhnutelné. Ale nenabízí to realizaci osobních ambicí, leda tak vybroušení v "neverhoodském" stylu tvorby.
Zdarec, uz sem v jedne rubrice napsal ze bych rad s nekym vytvoril pokracovani Neverhoodu, a to sem taky udelal.
Ja sam sem na programoval a vytvoril z modeliny The Neverhood 2 ale este sem ho nedokoncil...par chyb tam este je
..takze, kdo ma zajem a kdo umi aspon trochu programovat a tak...tak at rekne, je treba udelat pokracovani Neverhoodu 
(jinak me je 14
)
Zdarec 
Emhh,...Hellooo, xD
Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in
/data/8/d/8d2dae14-1cb3-48ae-8c48-461fae762d70/etomite.sk/sub/neverhood/online/include/parser.php on line
684
Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in
685
738
Zdarec, v Game Editoru programuju, hele ja ten Neverhood 2 jen musim udelat saving a loading game a pak ho dam na rapidshare aby ste si ho stahly
Je to fak good 
Jinak ja sem zacal s programovanim kdyz mi bylo 11 
Emhh,...Hellooo, xD
Skvelé! Radi si pozrieme tvorbu mladých talentov 
Zejtra uz to bude hotové 
Emhh,...Hellooo, xD
Hele, uz sem dokoncil Neverhood 2ku, jen nevim jak to sem dat. Ma to 55MB a ja mam pomalej net. Takze na rapidshare to nejde, Edisk taky nechce. Jak jinak to mam teda uploadovat? 
Emhh,...Hellooo, xD