Deprecated: mb_strtolower(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /data/8/d/8d2dae14-1cb3-48ae-8c48-461fae762d70/etomite.sk/sub/neverhood/online/include/utf8/mbstring/core.php on line 121

26

Re: Překlad textu z chodby CZ

Naštěstí se to uložilo smile Zveřejnil jsem to v 1:00

Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /data/8/d/8d2dae14-1cb3-48ae-8c48-461fae762d70/etomite.sk/sub/neverhood/online/include/parser.php on line 684

Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /data/8/d/8d2dae14-1cb3-48ae-8c48-461fae762d70/etomite.sk/sub/neverhood/online/include/parser.php on line 685

Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /data/8/d/8d2dae14-1cb3-48ae-8c48-461fae762d70/etomite.sk/sub/neverhood/online/include/parser.php on line 738

27

28

Tak jsem se taky pustila do překladu...

Live long and prosper... neutral

29

30

Dakedy keď budem mať voľný čas, tak skúsim aj ten váš preklad, alebo sa niekoho známeho spýtam, či sa nato nepozrie.

31

Som zo Slovenska ale radšej prekladám po česky takže so mnou môžete rátať  lol Dnes som  preložila  jeden stredne veľký odsek a budem pokračovať aj zajtra big_smile

32

Už som tam niečo opravil a nebolo tam veľa chýb. smile

Naposledy upravil: Klayman 8 gen. (3.2.2009 17:31:06)

33

Tak. Konečně jsem dokončila Ottoborga. Má to pět stránek ve Wordu, ale jsem hlavně ráda, že je to hotové. smile

34

Super!

35

Rosseta: super!!! Já už pět dní v kuse překládám titulky na Kauzu Litviněnko a jsem přesně v půlce... Takže gratuluju..

36

Jooo fajn.... To si poctu big_smile

Naposledy upravil: Honzorg (12.3.2009 09:30:33)

Jen blbec si hraje na inteligenta a inteligent na blbce. Co z toho vyplývá? ŽE MI NEMŮŽETE NADÁVAT DO BLBCŮ, PROTOŽE JSEM VLASTNĚ INTELIGENT big_smile

37

Je potřeba nějak vyřešit metodu překladu. Co nasdílený Google dokument?

38

39

Ahoj...

Anglicky už jsem se naučil celkem slušně. Byl bych teď schopen pomoci s překladem. Přestože asi nebudu mít moc času, přece jenom bych rád měl přístup k překládání na google docs a občas přeložil nějaký ten odstavec.

Moje emailová adresa u googlu je unseen.university.librarian@gmail.com

Prosil bych o začlenění to týmu překladatelů.

Děkuji, těším se, že budu schopen pomoci. smile

40

Jsi tam, měl by ti přijít mail.

41

Naposledy upravil: kern (2.9.2010 20:33:08)

42

Měl by ti přijít mail.

43

Dík

44

Ahoj, rád bych se taky zúčastnil překladu. Jsem na Google jako *netřeba dále zveřejňovat*

Naposledy upravil: Batrachus (19.10.2010 17:35:25)

45

OK

46

Hoborg už je kompletně v češtině!

47

Děkuju

48

49

Díky, do překladů to bohužel začleňovat nebudu, bylo by to zbytečně v google dokumentu, ale do originálu můžu smile

50

Hoďte mi pls pozvánku na ten google dokument.... kristynapulisova@gmail.com