Deprecated: mb_strtolower(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /data/8/d/8d2dae14-1cb3-48ae-8c48-461fae762d70/etomite.sk/sub/neverhood/online/include/utf8/mbstring/core.php on line 121

Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /data/8/d/8d2dae14-1cb3-48ae-8c48-461fae762d70/etomite.sk/sub/neverhood/online/include/parser.php on line 738

1

Téma: Vlastni Remix Klaymen Theme

2

Re: Vlastni Remix Klaymen Theme

nie je to zlé...   v podstate je to už úplne iná pesnička, ktorá len zachováva melódiu tej pôvodnej, takže hodnotím nie remix, ale celkovú novú skladbu...   

...robíš to sám cez program, alebo máš kapelu?

3

tiež sa mi to zdá ako úplne iná pesnička, nie ako remix... ale je to good wink

Doteraz sa čudujem ako som bol schopný si vytvoriť účet s týmto menom.

4

Já nevim.. Není to můj styl...

Live long and prosper... neutral

5

Áno, iná pesnička. Iba začiatok je skoro podobný. Ale ináč OK. wink

6

Dekuji mockrat no delam to pres program s pomoci urcitych nastroju (keys a Kytara) a delam jak nejlip umim Klayman Theme mi prisel jako nejvhodnejsi kandinat na upravu smile

7

Jasne. To je asi jedna z najlepšich pesničiek. wink

Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /data/8/d/8d2dae14-1cb3-48ae-8c48-461fae762d70/etomite.sk/sub/neverhood/online/include/parser.php on line 684

Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /data/8/d/8d2dae14-1cb3-48ae-8c48-461fae762d70/etomite.sk/sub/neverhood/online/include/parser.php on line 685

Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /data/8/d/8d2dae14-1cb3-48ae-8c48-461fae762d70/etomite.sk/sub/neverhood/online/include/parser.php on line 738

8

9

Ano pomoci Fl studia za pomoci klaves a kytary.

10

aha, ja som myslel že tam máš iba klaves a gitaru big_smile ale nevadí a v akej verzii? ja mam 9 a je to celkom good