Deprecated: mb_strtolower(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /data/8/d/8d2dae14-1cb3-48ae-8c48-461fae762d70/etomite.sk/sub/neverhood/online/include/utf8/mbstring/core.php on line 121

Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /data/8/d/8d2dae14-1cb3-48ae-8c48-461fae762d70/etomite.sk/sub/neverhood/online/include/parser.php on line 738

1

Téma: Soutěž o nejhezčí pozadí na plochu

Pozor, jedná se pouze o návrh.
Rodí se mi nápad na (možná) dobrou akci.

Vytvořila by se soutěž o nejhezčí pozadí na plochu s tématem hry Neverhood nebo Skullmonkeys.
Soutěž by se oznámila na domovské stránce webu i na fóru.
Mohl by se ji účastnit každý (s libovolným počtem grafických návrhů).
Vytvořila by se "odborná" porota, která by nemohla soutěžit a po ukončení soutěže by hlasovala o jednotlivých obrázcích.
Výherce by získal nějaký symbolický dárek (placku The Neverhood, nebo tak něco).

Otázka zní: Myslíte si, že to má smysl?

2

Re: Soutěž o nejhezčí pozadí na plochu

Má to smysl, ale ja viem kreslit aktak na papier, v Compe nie.
sad ale ajtak som za

3

Nj, na papier a preskenovať do počítača... Alebo niečo cez photoshop, ale to zasa my laici čo sa počítačovej grafiky týka, môžme len čumieť smile

4

Ale keď to preskenuuješ nevypada to tak good

5

ked to normálne preskenuješ, vyzerá to presne tak ako si to nakreslil  /mobilom to fotit moc neradím.../ smile

"Vesmír a ľudská hlúposť sú nekonečné, no tým vesmírom som si nie celkom istý" Albert Einstein
Inteligencia je konštantná, len ľudí pribúda.
80% mozgu tvorí tekutina, u niektorých brzdová...               ...a este som chcel napisat ze som divny, ale nie viac ako ostatni wink

6

vim vim, lenže keď to nie je tak silno pritlačené ale zľahka nakreslené, ten kto by to mal na ploche by sa asi rýchlo rozlúčil s PC

7

Tak ako bude s tou súťažou? Bude sa to konať alebo nie? Bo to zapadlo prachom trošku, tak hádam to oživme aj celé fórum smile

8

Reakce mi nepřišla dostatečná a nemám teď na to čas. Až budou hotová trika, udělal bych tu soutěž o triko zdarma.

9

Ja by som sa aj do tejto súťaže zapojil, ale mám tak plnú plochu ikoniek, že nie je možné vidieť pozadie.

10

Já bych se taky rád zúčastnil... nebo bych aspoň hlasoval a kritizoval cool

11

Tebe dáme na to výsostné právo wink

12

Spade, klávesa Delete Ti s Tvojím problémom pomože wink

"Vesmír a ľudská hlúposť sú nekonečné, no tým vesmírom som si nie celkom istý" Albert Einstein
Inteligencia je konštantná, len ľudí pribúda.
80% mozgu tvorí tekutina, u niektorých brzdová...               ...a este som chcel napisat ze som divny, ale nie viac ako ostatni wink

13

14

Naposledy upravil: alexahills01 (27.6.2024 14:00:52)