Deprecated: mb_strtolower(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /data/8/d/8d2dae14-1cb3-48ae-8c48-461fae762d70/etomite.sk/sub/neverhood/online/include/utf8/mbstring/core.php on line 121
Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /data/8/d/8d2dae14-1cb3-48ae-8c48-461fae762d70/etomite.sk/sub/neverhood/online/include/parser.php on line 738
Re: Nové smajlíky
Jupí
Jak jsme sem mohli bez těhle smajlíků vůbec psát?
Nemám slov, jsou prostě skvělí... I když to na první pohled vypadá, že Willie má tři oči
(jen ten klayman s vyplazeným jazykem je trochu slabší
, a "dvojtečka velké dé" už taky není co bývalo)
Ten vyplazenej jazyk je nouzvka
- ten jazyk jsem přidělával já. Zkus udělat lepší 
Co se týče toho déčka, omylem byly prohozené dva soubory, už by to mělo být lepší.
To se mu moc nelíbilo, to musím potvrdit
Vypadá jako když zvrací 
ta stránka neverhood comunity je jako oficiální anglické forum? 
Moc oficiální se mi nezdá... zvlášť těch 63 registovaných uživatelů, žádná sláva 
Není oficiální, ale je nejznámější a nejpoužívanější, co znám. Taky jsem zaregistrovaná, četla jsem tvou žádost o tyhle smajlíky, cos tam napsal.
Naposledy upravil: Rosseta (22.2.2009 20:02:15)
Aj ja som sa zaregistroval najeho fórum no najviac zo všetkého by ma zaujímalo, ako spraviť ten smile ktorý má cinclant. 
Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /data/8/d/8d2dae14-1cb3-48ae-8c48-461fae762d70/etomite.sk/sub/neverhood/online/include/parser.php on line 684
Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /data/8/d/8d2dae14-1cb3-48ae-8c48-461fae762d70/etomite.sk/sub/neverhood/online/include/parser.php on line 685
Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /data/8/d/8d2dae14-1cb3-48ae-8c48-461fae762d70/etomite.sk/sub/neverhood/online/include/parser.php on line 738
Sorry ale to hovoríš mne?:/
lysohlaaavkyyyyyy :DDD
Inteligencia je konštantná, len ľudí pribúda.
80% mozgu tvorí tekutina, u niektorých brzdová... ...a este som chcel napisat ze som divny, ale nie viac ako ostatni

Jáááááááááj, sorry ale zle som si prečítal správu stanley. Áno aj ja si myslím že je to chudobné množstvo ľudí.
P.S. Čím ďalej tím viac nerozumiem FanklubBLB
///Gramatická korekcia príspevku od Penguina 10 
Naposledy upravil: Klayman 8 gen. (18.2.2009 15:51:29)
8. generacia, keď budeš taká 20. generácie, možno budeš konečne chápať aj zmyslu viet nie len niektorých slov 
Inteligencia je konštantná, len ľudí pribúda.
80% mozgu tvorí tekutina, u niektorých brzdová... ...a este som chcel napisat ze som divny, ale nie viac ako ostatni

Prepáč, ale ja neviem hovoriť po detsky!!!
P.S. Už si poriadne trápny s tými generáciami!!!!!!!!
///Gramatická korekcia príspevku od Penguina 10 
Naposledy upravil: Klayman 8 gen. (23.2.2009 15:15:15)
Fúúú ľudia bacha! Utekajme od neho! Lebo ešte zmutuje na nebezpečného Terminátora X-Y-Z V32 a bude katastrofa!