Deprecated: mb_strtolower(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /data/8/d/8d2dae14-1cb3-48ae-8c48-461fae762d70/etomite.sk/sub/neverhood/online/include/utf8/mbstring/core.php on line 121
Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /data/8/d/8d2dae14-1cb3-48ae-8c48-461fae762d70/etomite.sk/sub/neverhood/online/include/parser.php on line 738
Re: Trika Neverhood
chtěl bych se zaptat jak dlouho bude na webu prodej těch triček
PS kdybych chtěl třeba za rok větší velikost
Teď bude dokud se neuděla >=30 objednávek. Potom bude třeba něky druhá várka. "Za rok" je děsně daleko.
Ještě tak rozjet reklamní kampaň... Nebo ty trika hromadně nabízet na Aukru...
po pětistovce
//kdo do toho půjde se mnou? Necháme jich udělat tak 5000 a (možná) na tom vyděláme! I když... já mám peníze tak na to jedno
Ale třeba toto zde bude inspirací pro nějakého malého kapitalistu. Který by mi pak musel něco odvádět. Přirozeně. Vždyť jsem otcem myšlenky. 
//ivanos! týjo, člověče, mě se ta adresa taky moc nezdála, ale pak mě to přešlo... Když jsem tak nad tím přemýšlel, no zkrátka bez toho už by to nebylo ono
Naposledy upravil: cinclant (29.10.2008 22:02:14)
Aha, v cem si to delal? (me napada Inkscape)
Napadá Tě naprosto správně.
Nejdřív jsem to v Gimpu dal černou jako alphu, aby zmizelo pozadí, pak dvakrát zvětšil, dal zamaskovat rozostření, dal jsem jas a kontrast na takovou hodnotu, dokud to nebyla jenom bílá a pak jsem to koloroval na křiklavě růžovou (abych to v inkscape líp viděl).
V Inkscape jsem vložil bitmapu a dal jsem Křivka > Trasovat bitmapu, nastavíš průchody na 2, zvolíš barevnost, nebo co to tam je a je to. Takhle ehzky to ale jde jen u jednobarevných věcí. Pak už stačilo jen změnit barvu a odstranit bitmapu.
Dik za ten postup, mozna mi to nekdy k necemu bude
.
Lidi, plaťte.. Chci to jako dárek k Vánocům 
Hurá:)
Ale mám poznámku. Bylo řečeno, že trička budou objednány až po zaplacení všech objednaných, a pokud nebude nebude zaplaceno alespoň 30, tak budou peníze vráceny. Vidím tu chybu: Co když si dvacet lidí řekne, že to tričko prostě nechce a nezaplatí ho, nebo ho zaplatí pozdě. Jak dlouho se bude čekat? Podle mě by měl být určený a zveřejněný nějaký termín, dokdy se to má zaplatit.
Naposledy upravil: MiŠ (8.11.2008 15:25:00)

V pondělí Kouknu na situaci po vikendu. Potom vsem nezaplacenym objednavkam (rozumej objednavajicim) poslu email, ze by mohli byt tak laskavi a zaplatitt, at napisou, kdy hodlaj platit, popripade jestli terba uz neplatili, ale nestala se nejaka chybka. Pokud se prilis mnoho lidi neozve, domluvim se s temi, co uz zaplatili, jak dlouho budeme cekat.
Za opoždění si budem účtovat navíc 50 Kč za den 
OK, chápu, díky za informaci;)

Zdravím, tak jak to vypadá? Nevím, jak vy, ale osobně bych navrhla termín zaplacení do příštího pátku 21.11. a uvidí se, jak to dopadne...je tady určitě pár lidí, co tričko chtěli jako dárek k Vánocům a aby se na někoho čekalo půl roku, než bude mít peníze, taky nemá cenu 
Poslal jsem mail českým "neplatičům". Slovenský účet můžu zkontrolovat až večer, takže mail pošlu později.
EDIT: Tak na slovenském účtu nic nepřibylo, takže posílám taky.
zejtra mám čas takže bych to poslal
Dobrá, takže máme zaplaceno 30 triček. Těm kteří nezaplatili pošlu email, že pokud nezaplatí, nebo nepošlou email s informací do 20.11., budou jejich objednávky zrušeny. (Pokud prostě někdo nemůže do té doby zaplatit, napíše důvod a domluvíme se).
óóó
suprrrr !