Téma: The Neverhood Story by community
Aby nám to tu nevymrelo, tak spúšťam jednoduchú hru. Budeme spoločne vytvárať príbeh. Každý môže napísať maximálne jedno slovo na jeden príspevok. Všetky tieto slová sa budú zapisovať do vrchného príspevku. Tým vytvoríme svoj príbeh.
Pravidlá:
člen fóra môže pridať ďalšie slovo len vtedy, ak v predtým 3 kolá nepridával žiadne slovo
všetky slová musia byť slušné a v rámci etiky
ak pridávate zvratné sloveso (napr. "vidieť sa", "zabezpečil si"), tak sa tento zvratný objekt ("sa", "si") nepočíta ako ďalšie slovo
medzi ďalšie slovo sa nepočítajú ani spojky a predložky, takže môžete na jeden príspevok napísať: "z plasteliny", "a spadol"
v prípade, že chcete ukončiť vetu, máte na to nárok
Ukážka:
Máme 5 hráčov {A, B, C, D, E}, začína hráč A.
Ten napíše "keď".
Hráč B napíše "bol".
Hráč C: "Klaymen"
Hráč D: "malý"
Hráč E: "spadol"
Hráč C: "do plasteliny"
Hráč: A: "a zalepil sa."
Naša veta teda bude znieť:
Keď bol Klaymen malý, spadol do plasteliny a zalepil sa.
Uvidíme, kam sa dostaneme a čo z toho vytvoríme... slovenský a český jazyk snáď nebudú problém
Doterajší výsledok:
Alkohol s brzdou spôsobuje v plastelíně degradáciu hladiny krevních skupiniek plastelínotvorných vtákov a zníženie stavu bdělosti u obyvateľov Neverhoodu. Takovou veľkú abdominálnu vec v dome Willie, ešte neukojený, neviděl. Celý deň sa nechutne pokoušel vyrobiť dom na stračej nôžke v dutine stromu. Nečakane ..... a vyplašil plastelínové vtáky od jídla. Klaymen nikdy nepil od kamaráda z ruky ..., lebo poznal, že je ..........., psychiater mu zakázal se dívat do istej diery, pretože mal závratě. V návale vzrušenia sa mu povedlo urobiť plastelínoženu, s ktorou si povídal o polygamii. Nanebovstúpenie si nepředstavoval, že by ho ................ Naštval se na seba a poriadne ....., aby mohl vypudiť jeho ...... Odjel zo ......... miestnosti a vosiel do chrámu ....... a tam sa posadil a otvoril myseľ. Nebolo by to celé na nič, keby si nebol nalial vodu. "Asi som sa spletl." Musel sa kvůli svojím veverkám rozplakať. Nebolo nutné sa rozplakať, veverky by museli ...
//EDIT BY KLAYKAP: Editol som ten text, lebo bol neprípustný a nechám to tak kým sa táto vec nevyrieši. Zálohu textu mám na počítači.