Téma: SÚŤAŽ: NAKRESLI SVOJHO KLAYMENA - ZADANIE
Takže, už zopár dní mi hlavou vrtá nejaká súťaž na tému nevrhúúdu a napadlo ma čo takto nakresliť klaymena 
Viem, možno to znie dosť divne, aj napriek tomu, že fórum nemá veľkú návštevnosť, ale aj tak, jeden nikdy nevie.
Pravidlá súťaže sú jednoduché - nakresliť samotného klaymena, MUSÍ to byť vlastné dielo. Na štýle kresby nezáleží - môžete kresliť farbami, štetcom, čiernou ceruzkou (skica) alebo môžete aj vymodelovať z plastelíny - avšak je nutné, aby to bolo vo finálnej podobe eletkronicky publikované, čiže v nejakom grafickom formáte (napr. *.png, *.jpg, *.gif atď), skratka, aby sme to mohli vidieť
Taktiež je povolené kresliť priamo na PC.
Keďže nie sme zisková organizácia a nemáme ani korunu, tak nemôžeme ani ponuknuť nejakú vecnú cenu. Snáď víťazovi postačí naše uznanie a vyvesenie jeho diela na čestné miesto 
Aktuálne súťažiace obrázky sú:
Číslo 3 (churchyard):
- to pozadí není černý, jen ten náhled to neumí zpracovat
Prosím všetkých užívateľov, aby hlasovali - stačí napísať číslo obrázku, ktorému dávate hlas a ja ho sem priradím. Víťazný obrázok bude vyvesený na čestnom mieste (buď na fóre alebo webe).

No rad by som videl napady na klaymena, ale tak ked inak nedas. Ok, menim pravidla. Je povolene nakreslit akukolvek postavu z neverhoodu (dokonca aj tie ovce