Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
To se někde prodává? Nebos' to udělal?
Objednal... jako dávaj fotografie na podložky... tak můžeš i obrázek.
No to ne, jen ségru, dělá korekturu na webu taky... barushe.
Ja som dostal USB kľúč s kapacitou až 4GB !!!
Potom nejakú kozmetiku,oblečenie,boty a tak... NIE, NIE,PONOŽKY SOM NEDOSTAL...

A daroval som mame jednu kávu,jej obľúbenú...Bola veľmi rada... 
Btw churchy,kde sa dajú také podložky urobiť na zákazku? To by som si rád dal spraviť...
Ja som si tak trochu Vianoce posunul. Nie, že by som neobdaroval blízkych, to všetko som postíhal, len šetrím na el. gitaru a akosi tam stále nevidím finálnu sumu. Každopádne sa mám na čo tešiť a spraviť si tak druhé Vianoce.

Jinak dostal jsem lyžáky a Bluetooth USB dongle.
Penguin 10: www.armenit.cz - ale vygoogli si něco na Slovensku
a já novej počítač a penízky! 
flešku mám 2GB s U3, což se ale nevyplatí tak, jak jsem si myslel. tak akorát na dlouhý hodiny IVT, který ale už nemáme.

Taky luxusní rukavice na lyže/prkno mám, maj asi sto vychytávek včetně stěrky na brejle na pravém palci...
Churchy,podľa mňa toto je už starý topic, alebo je už \ outdate \ ....Neviem čo s tým, posúď...
Podle mě taky, ale tím, že se tady něco začlo dít, tak ho nechávám, uvidíme, IMHO se to tu zase zastaví.
Překvápko
Hoši (hochu), proč máte stejnou IP adresu a píšete to samé?
rozdvojena osobnost :-D

Tak ja som dostal same potrebne veci. Napr. USB 2GB, knihu, Nokiu 6230i, Zapisnik, pekaren na chlieb a same take velmi "uzitocne" veci.
ja tiez same potrebne veci okrem prkotin a alkoholu aj notas mobil k810i a inteligentnu plastelinu 

Inteligentnu plastelinu??? Tu co svetielku, magnetizuje atd.???
hej ja mam klasicku bronzovu

Všimol si si dátum posledného príspevku?