Re: "The Neverland" vývoj
ok plati, v piatok o 18:00 tam budem (chat na webe)
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Stránky Predchádzajúce 1 2 3 4
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
ok plati, v piatok o 18:00 tam budem (chat na webe)
ad ban: dal na jeden den, jen mě zajímalo, jestli dodrží slovo. nedodržel, tak sem ho zase sebral... takže jestli sem vás zklamal, tak se celému teamu omlouvám
~churchy
nj dost bolo emocii tak kto pride na stretko???
to churchy: nebolo to na jeden den ,-)
Naposledy upravil: P@to729 (9.1.2008 23:14:34)
Spade, právě jsi zapůsobil jako někdo, kdo v tom umí chodit. V pátek.
este daco pre vsetkych: ja sa vas nesnazim nasukat na GM, len chcem upozornit, ze som schopny to v tomto softe dat do kopy,-D
churchyard & P@to729:
Prosim vás, vyserte sa už na tie bezduché kecy o bane ... lezie mi to krkom - aj tak už hovno vyriešite. Čo sa stalo, stalo sa a už dosť.
Zajtra sa teda stretnite všetci, ktorí sa chcete podieľať na tvorbe a uvidíte sami. Aj keď na by som najviac odporúčal hlasovú konferenciu, je to najlepšie riešenie pre všetkých.
Rosseta:
Vďaka za kompliment, ale zdala sa mi táto téma už od začiatku chaotická ... čakal som, že sa tu postupom času dohodnete, ale namiesto toho tu začala ostrá kritika a nadávanie Nj, čo sa dá čakať od nás, Slovanov Sme raz takí ...
Ja verím, že sa dohodnete o tej 18tej v piatok a rozdelíte si úlohy. Držím vám palce, aby ste mali dostatok nervov, času a trpezlivosti ... ale čo je najpotrebnejšie - entuziazmus! Tak nech sa vám teda darí a už teraz sa teším na vaše dielo Good luck & have a fun! Budem vám fandiť
jo, velitelstvo, chcelo by to vymazat celu temu, nech zacnu (zacnete) pekne nanovo a prehladne
pokud je nekdo tehoz nazoru, klidne to smazu, neni tu nic uzitecneho az na par veci, co se muze zalohovat predtim
No, neviem, kde som napísal, že prídem na ten chat, ale to je teraz jedno Neľutujem ani trocha, že som tam neprišiel ... práve som si prečítal chat log a s tvorbou hry to má spoločné len veľmi málo. Pokiaľ chcete robiť vtipnú hru, treba sa pri tom baviť, aby prichádzali zábavné nápady a hra sa tak stávala zábavnou. Doteraz som ale zistil, že spolupráca tu nehovorí nikomu nič.
Ako som už povedal, som rád, že som sa nezúčastnil tej "perfektnej" konferencie a strávil tak vynikajúci večer s priateľkami na chate pri varení vína.
Takže, navrhujem na začiatok ľahkú vec. Každý, kto má aspoň malý náznak záujmu o tento Neverland projekt, nech napíše do novej témy:
http://neverhood.etomite.sk/online/view
1121#p1121
Prečítajte si ale predtým v tej téme pravidlá, aby ste sa vyhli problémom.
Túto tému zamykám a chvíľku ju tu nechám. Prosím, aby sa ostatní administrátori/moderátori nezaoberali touto témou, sám ju postrážim. Ďakujem.
Až se rozhodneš pro smazání, dej jí do koše... občas to tu pročítám pro pobavení Díky
No jestli chcete něco nakreslit, tak se přidam, ale neumim ani řádek programovat! :-(
tento systém <ak chcete, tak..> nefunguje, verte mi, vytvorte stabilný team inak sa nikam nedostanete...
neviem, snažil som sa spojiť s teamom, ale nikto nejaví záujem čo i len komunikovať...z toho usudzujem, že sa to už ďalej nepohne
Žes založil nové, tak se ptám, mně to je putna.
no, ja by som to aj zmazal...
nové som založil preto, lebo ide o nový projekt
Stránky Predchádzajúce 1 2 3 4
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.