Re: Userbary
kenor: zapomněls na to, nebo na to dlabeš?
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Stránky Predchádzajúce 1 2 3 Ďalšie
Moc hezké . Udělal sem taky jeden ale je moc hnusný
PS: toho dole si nevsimejte to se zmenilo kdyz sem si to chtel dat do podpisu na jinem foru
Naposledy upravil: Jarda (30.11.2007 15:59:40)
teda jaka, myslim, barevne, jinak jako obsahove moc ne. ta zelena s tou modrou se byjou. modra se tam nehodi, kdyz to vidim, myslim si: Windows XP
PS: necituj prosim, pokud nechces reagovat na konkrétní část textu, nebo starší příspěvek
aj ja mozem jedno do popisu?....prosiiiim klogg fan
neviem si to tam dat
oprava uz to mam
Naposledy upravil: klaymenik (6.12.2007 17:23:59)
Tak sem tam šoupnul něco novýho... ten animovanej je velkej, až to neni hezký
A divíš se, když máš statický políčka několikrát a políčka měníš, a nepřekrýváš... počkej moment a sleduj mistra
Mistr selhal. Překrývání políček to dost zmenšilo:
Ale to prodloužení intervalu, aby tam to políčko nemuselo být stokrát... prostě nechce fungovat...
Ještě mě napadá překrývat to průhlednýma políčkama... jj je to menší. mnohem. jen jsem nějak pomršil ty intervaly, ale nevypadá to nijak špatně.
Ne, nedivím se ani trochu Jenže netuším, jak se gif dělá, prostě jsem to nasekal na sebe v Gimpu...
A co mu říkáš ne po technické stránce?
Moc hezky, ten prechod je plynulej. mozna trochu zivejsi barvu? akorat nemusim to lomitko na konci, ale nevypada to zle.
a po te technicke... ukazu ti, jak to je...
Takže chceme gif, kterej je černej, pak má zelenou čmáranici a pak oranžový kříž...
Tvoje cesta:
Políčka se střídají... každé zabírá plno místa.
Moje cesta:
Políčka se překrývají, pozadí jediné zabírá hodně.
Mne sa ten UB paci, akurat ten text dost splyva s pozadim... neslo by ho dat v inej farbe? Najlepsie do nejakeho kontrastu s pozadim.
ja tak trochu oneskorene : je to skvele uzasne sokujuce... ale ako to urobit? (k uplne prvemu prispevku)
bože načo píšeš len jednoho smajla?
Stránky Predchádzajúce 1 2 3 Ďalšie