Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Ako si to urobil? Pekné.....

Fakt dobrý... já sem dycky bádal nad tím, jak sestrojit gifáč.. fajn práce
Zdá se, že Technopříšera si neví rady. Tak je to medvídek, nebo není? Každopádně animace je to skvělá.

A co tohle:
Ale nevím proč se to tu neanimuje - když si ten GIF stáhnete tak v IrfanView to vypadá normálně.
Tohle je retardovaná zpomalená verze a ta se hýbe, tak vážně nevím.
Naposledy upravil: kenor (2.9.2007 21:13:00)
to kenor: Tvuj problem je v tom ze mas u toho prvniho gifu nastaveny jenom jedno opakovani, kdezto u toho druhyho nekonecno. Takze na webu se to zopakuje jednou, jenze irfanovi je to jedno ten to stejne opakuje furt dokola.
Mimochodem, taky sem neco skusil(neni to dokonaly):![]()
Naposledy upravil: Vojta008 (3.9.2007 09:07:41)
Pokusil jsem se o něco méně snímkatého (z materiálů od kenora, po domluvě na chatu)...
Klaymen má nekonečný říh. Chudinka, asi se toho ovoce najedl příliš. Animace je skvělá!

akorát mírně bliká obdélník pozadí za klaymenem, který se mění...
Chvíli trvá načtení:
http://testpage01.yc.cz/rvanineverhood.gif (varování od churchyarda: má to skoro 2 MiB)
Naposledy upravil: churchyard (2.3.2008 01:48:09)
Nedávej prosím dvoumegový obrázek s šířkou >700 pixelů na přímé zobrazení.
Nápad bezva, provedení trochu nedokonalé: neměň vrstvy, prostě je překrývej, ty je sice překrýváš, ale je to úplně na nic, protože jsou vůči sobě šouplé. Za další: 14 políček bohatě nahradí 5. Ten obrázek je z videa 320x240, tak proč je tak šíleně velký (rozlišení)?
To bych taky rád věděl, proč se mi to zvětšilo
Ale v Ulead Gif Animator neumím a jiný program jsem nenašel, který by to převáděl z videa. Vystřihnul jsem to ve Vegasu a convertnul Uleadem.
Zkus udělat pár screenshotů a spojit to v programu Gimp.
No to je lepší. Akorát by se měl z toho vyndat přesně ten snímek, který způsobuje to posunutí
Ten jediný obsahuje kompletní informaci o tom, jak ten obrázek vlastně vypadá, ale mmt, zkusím to udělat. Lepší?
Skvělý!

ja sa este opytam tak od temy- ako sa vola program v ktorom sa robia videa?
dakujem za pomoc

Caute... dost stara tema ale nevadi. chcem sa spytat ze ci nemate (alebo neviete o nom) taky program ktory robi z kratkych videii Gif animacie... ako napr hore. diki. 
Naposledy upravil: klaymen (4.3.2011 16:16:24)