Stránky Predchádzajúce 1 2
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
no, niektoré otázky sú fakt krkolomné
mali by slúžiť vyslovene len ako ochrana a nie ako podnet na minútový pobyt na wikipédii... 

tak napr. ten prezident Československa... nie, že by som si to nevedel zistiť, ale niekedy stačí otázka, koľko je 2+2 alebo niečo podobné... (resp. ľahšie
)

ano, to je časté. to čítanie z obrázku.
EDIT: pýtalo sa ma 2. krát. : Hlavné mesto Slovenska je... Bratislava. 
Naposledy upravil: klaymen (7.6.2011 22:20:31)
tak napr. ten prezident Československa...
*facepalm*
však ja ako uznávam, že je to jedna zo základných znalostí, ale nemyslím si, že by to malo slúžiť pri odosielaní príspevku, kedy už každý čaká aby čo najrýchlejšie mohol robiť niečo iné... mne je jasné, že by som to mal ovládať a určite by som na to prišiel, lenže keď už človek myslí na niečo úplne iné, tak ho to vtedy vôbec nenapadne a musí loviť na nete... 

gesto složení hlavy do dlaní. To když už je člověk tak zoufalej ze stávající situace, že už mu nezbývá nic jinýho...
A nikdo se mě na nic neptá. Akorát možná jednou, ale to už si nepamatuju, co 

gesto složení hlavy do dlaní. To když už je člověk tak zoufalej ze stávající situace, že už mu nezbývá nic jinýho...
no, ale lepšie vysvetlenie je predsalen to anglické: "because words can't describe how stupid it was..." voľne preložené: pretože slová jednoducho nedokážu vyjadriť, čo to bolo za sprostosť... preto to gesto čela v dlani

Ano, máš pravdu
Já se to pokusila vysvětlit svými slovy... Český (tedy i slovenský) ekvivalent není