Téma: Neverhood Shop
Caute! Velmi ma zaujal Vas novy Neverhood shop tu na webe. Urcite si chcem nieco kupit len sa chcem nieco spytat. Ze to poslem penieze (1. si vyberiem) a potom mi to pride? a do kolkych dni?
dakujem klaymen
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Caute! Velmi ma zaujal Vas novy Neverhood shop tu na webe. Urcite si chcem nieco kupit len sa chcem nieco spytat. Ze to poslem penieze (1. si vyberiem) a potom mi to pride? a do kolkych dni?
dakujem klaymen
co nemas paru? akoze ku mne par? ok inac pekne to je! ja by som este radil neverhood siltovky, podlozky pod mys a take! ale tie placky nemaju chybu aj tie boxerky! Som velmi rad ze konecne vidim nieco (tricky, odznaky) Neverhood!
ja predávam Neverhood džuky, nechceš jeden?
Ja zase môžem zabezpečiť neverhood trenky na hlavu. Nekonvenčný image zaručený.
FanklubLBL: čo koštuje jeden džuk? možno by som prejavil štatistický záujem
Spade: jedno pivo
klaymen: ty máš koľko rokov že nechápeš čo znamená "nemám páru"?
FanklubLBL: kúpim, povedz kde a kedy
Spade:že nekonvečný, čo...
šušeň (stále mám o ňom záujem)
Spade: jedno pivo
v tom prípade berem jedno pivo
Spade: tento náš výmenný obchod by fungoval tak, že ja Ti dám džuk a Ty mne kúpiš pivo, či si to pochopil nejak naopak?
stále mám ten záujem... tak čo bude s tým?
čapované pivo je na osobný odber, kedy budeš napr. v bratislave? bo ja do košíc tak skoro nepojdem
cez prázdniny, zájdem do tvojho skromného príbytku
klaymen: máš tiež záujem?
keď ty nikdy ničomu nechápeš
to že nikdy ničomu nechápeš nie je v žiadnom prípade dobré, ale zlé,, no to že sa snažíš silou mocou postovať aj keď nemáš čo povedať je ešte horšie
Spade: tento náš výmenný obchod by fungoval tak, že ja Ti dám džuk a Ty mne kúpiš pivo, či si to pochopil nejak naopak?
Veď poznáš príslovie: zákazník má vždy pravdu ...
to že nikdy ničomu nechápeš nie je v žiadnom prípade dobré, ale zlé,, no to že sa snažíš silou mocou postovať aj keď nemáš čo povedať je ešte horšie
Moje vnútorné ego by to lepšie nepovedalo.
Spade: pri výmennom obchode existuje zákazník? čo to berieš ako toho čo zobral ponuku? bo ja chcem to pivo a kľudne sa môže pridať aj Tvoje vnútorné ego, čo na to hovorí?
a asi tak prečo?