Re: Neverhood - Pokracovanie, version by Yuraj
až keď to dokončím aby sa to dalo hrať
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
až keď to dokončím aby sa to dalo hrať
omg
keď chcete tak tu si môžte pozrieť môj blog + budem tam pridávať veci ohladom neverhoodu... www.phm46.ic.cz/blog/
Naposledy upravil: phm46 (23.8.2011 13:13:56)
Napodobne, IMHO to vyzera super! Len tak dalej.
Taky sem se k tomu přidal, udělal jsem třetí verzi, a změny jsou: Přidány HD písničky - Přidaná písnička po zmáčknutí tlačítka Credits
Zde je download pro otestování: http://www.mediafire.com/download/542k2 0.0.3A.rar
.
Naposledy upravil: MiLkuAs (29.3.2021 17:36:28)
To robíte kópiu Neverhoodu? Ako že screenshotujete Neverhood? A akú to má vlastne pointu? Ak by to bolo velmi zaujímavé možno by som sa pridal aj ja. Robím tiež pokračovanie Neverhoodu ale trochu sa to zastavilo.
Můžeš mi ukázat jak si na tom? Rád by sem se kouknul .rar v .zip to nechci to musím měnit z daemona na winrar
Pokúsim sa to v zipe hodiť sem vo štvrtok.
Chtěl sem říct že sem to chtěl v .rar
ajjajajajajajaj! Ja som to prečítal akože to chceš v zipe ! Ale to mi budeš musieť poradiť nejaký MALÝ program čo vie spraviť .rar . Inak neodpovedal si mi na moje otázky o projekte čo robí ten phm46.
Naposledy upravil: Klaykap (8.11.2016 20:31:03)
WinRar ( download: http://www.rar.cz/news.php )
odpověz na poslední e-mail
Pokračovanie bude až v sobotu alebo v pondelok, nestíham. P.S. Ja chodím na počítač v pondelok utorok štvrtok a sobotu okolo piatej až šiestej večer. To len aby si vedel kedy je pravdepodobné že ma nájdeš online.
Napadlo ma či by ste (MilKuas a phm46) nechceli odomňa nejaké screeny stromov okolo Klaymenovho domu. Mám ich totiž celkom veľa.
Naposledy upravil: Klaykap (14.11.2016 20:20:53)
Spíš uploadni hru do raru ať si to můžu zahrát
Pokud nevíš jak na to tak screeny.
So mnou je ale taký problém že ja som ju vlastne ešte nezačal programovať. Najprv chcem vyrobiť a vyfotiť všetky miestnosti. A ani vlastne neviem v čom to budem robiť. Najprv som chcel vo WME ale tam mi to nejak nejde. Tak som sa nakoniec rozhodol že tento mesiac budem robiť miestnosti a budúci programovať. A aby ti nebolo smutno zajtra sem dám obrázok na papieri ako by tá hra mala vlastne vyzerať.
Ale ak ešte chvíľu počkáš tak sem dám jeden screen.
To je prvá miestnosť. Tam bude Klaymen keď spadne.