Re: Příspěvky
Pro tyto případy je dobré míti pod stolem nočník!
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Stránky Predchádzajúce 1 2 3 4 5 Ďalšie
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Pro tyto případy je dobré míti pod stolem nočník!
alebo z okna, ked mas velku kuaadu tak ani mur neocikas
asi ste si to uz vsimli ale mna to napadlo az teraz ze churchyard ma oklo 1/3 prispevkov
omg fifco nespamuj tu a choď sa radšej vychcať
Naposledy upravil: P@to729 (7.12.2008 14:38:10)
Bez WC bych se obešla... Kalhoty poslouží zrovna tak, jen to trochu smrdí. Tož pleny, to je vymoženost.
omg fifco nespamuj tu a choď sa radšej vychcať
ANO PANE! ROZUMENO- V PLNE MIRE SUHLASENO!!
Pato: toto forum je pre teflona ako mravec pre leva, on zo zasady hackuje len servery informacnych sluzieb, bank a ministerstiev , a aj to pod inym nickom
... mozno zase pinguinovi padlo kridlo na delete
Chlapec musí mať pravdu
zmazal som to preto, lebo to bolo dosť neestetické a niekoho to mohlo pohoršovať.
V zmysle Hodnotenia hier PEGI a ESRB.
BTW churchyard- pekne si tu vieš udržať poriadok, pekne... useri tu píšu zbytočne veľa postov o ničom... A ty sa len prihliadaš... Kebyže si to môžem dovoliť, tak takú peknú týždňovku by niektorý */príspevkov chtiví /* useri dostali že by sa ani na fórum obzrieť nemohli...
A to jako proč? Vidíš nějaký rozumný důvod? Tohle fórum není žádný warez ani podobné. Je to normální fórum, kde se dávají bany za opakované vážné přestupky proti pravidlům. Žádné takové přestupky nevidím.
lol ze Chlapec musi mat pravdu :DDD... no neviem o tom ze by slovo grc bolo nejak neesteticke, podla ESRB by dostalo porad +EC, ved aj v skolke sa toto citoslovce pouziva , nuz ale niekto je tu pan husty, podla hesla "Najsilnejsi hlas v miestnosti je ten najslabsi" aky dolezity a nenahraditelny frajer si... co tak si zalozit vlastnu temu pre ufrflanych a tam sa mozes durdit kolko len chces a nemusis nam tu spamovat Príspěvky , ved pockaj ked najdem na nete dobry obrazok pinguina, tak si ho vytlacim, polozim do zachoda a uz len pockam na ten spravny okamih
mmmm Rosseta sa nezda, aka je to prirodna baba, kto by to bol o nej povedal
Naposledy upravil: FanklubLBL (7.12.2008 22:50:56)
>>> ked najdem na nete dobry obrazok pinguina, tak si ho vytlacim, polozim do zachoda a uz len pockam na ten spravny okamih
ani nevieš, ako si strašne si ma rozosmial...fakt ty keď niečo strelíš, tak to stojí za to
Dámy a pánové, jdu na týden do zahraničí, tak to tady nerozvraťte... prosím
neboj, dám na nich pozor...
Hmmm, ukážka nadpriemernej inteligencie niektorých jedincov...
BTW: kam ideš churchy?
Pato diky, budem sa snazit aj nadalej ...
Churchy: neboj sa, Tvoji snazivy, lojalni a ku vsetkemu odhodlani moderatori sa postaraju aby tu neostala ani ciarka navyse
a ozaj viete kedy sa pise ciarka?
Naposledy upravil: FanklubLBL (8.12.2008 10:10:12)
No to hej.Ako v džungli
nechcem do nikoho rypat ale co si mam mysliet o cloveku, ktory napise odist s tvrdym y a ma to tam stale??? //uz opravene // keby to riesil aspon ako Pato, ktory to robi naschval , mozno Klayman 9. generacie bude mat implementovany program na automaticku kontrolu pravopisu uz od narodenia 8), drzim mu palce...
PS: este doplnim, nechcel som spamovat inde ale 8 gen.: spitat sa pise s tvrdym y
Naposledy upravil: FanklubLBL (8.12.2008 17:42:09)
Zpátky k tématu tohoto tématu.
Ještě jeden a budu mít sto!!!
//...už se stalo...
Naposledy upravil: cinclant (8.12.2008 15:33:48)
myslim ze trapne umele zvysovanie si poctu prispevkov nie je tema, Ty si tak nechapavy , ved tema je wc a vtaky, napr. holuby, vrabce, sykorky, pinguini...
tohle je téma pro ty kdo chtěj z kola ven
tohle nejsou žádný závody:)
Zpátky k tématu tohoto tématu.
Ještě jeden a budu mít sto!!!//...už se stalo...
pravda, uz som to pochopil
BTW: fanklub... skoro som umrel
fifco: dufam ze nie z toho uderu
tak hele, mě je jedno kolik mám příspěvků Ale když jsem viděl těch 99, tak jsem si to prostě nemohl nechat pro sebe... takže zpátky k... k... jdu pryč
tak už seš na seznamu taky
ale jak se tohle téma rychle rozrostlo
sleduj ho uličníka ako to mal rafinovane naplanovane :-D, stanley uprav nam ostatnim pocet prispevkov, uz sa to nezhoduje...
ano spravne, aj o 100 sa niekedy nezhoduju
Stránky Predchádzajúce 1 2 3 4 5 Ďalšie
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.