Re: amaterske pokracovani
ale znaméná:)...je to časť kódu, ktorú by už možno nenašiel ani sám programátor, čo to písal:)
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Stránky Predchádzajúce 1 2
ale znaméná:)...je to časť kódu, ktorú by už možno nenašiel ani sám programátor, čo to písal:)
Vím, ve kterým programu to dělali, někde jsem ho objevil a mám ho taky, ale je celkem složitý a programování není potřeba. Je to čistě program na tvoření poin and click adventur.
no programů na point and click je víc... jé! Čau T3FLOne, jsem tě bez avataru málem nepoznal
Vím, ve kterým programu to dělali, někde jsem ho objevil a mám ho taky, ale je celkem složitý a programování není potřeba. Je to čistě program na tvoření poin and click adventur.
tak to asi nie, už si videl úspešnú komerčnú hru vytvorenú vo freeware prostredí a nehľadiac na to, že ide o veľmi špecifickú záležitosť? ja teda nie, takže buď trepeš alebo si stiahol 10 rokov starý program ktorý je dnes už na dve veci
programování není potřeba
tak to si s prepáčením kakáš do huby, v tých časoch ešte nebol program na tvorbu softwaru bez manuálneho písania kódu...pff
Naposledy upravil: P@to729 (19.12.2008 21:33:28)
vůbec nevíš o čem mluvím. Toto není téma o developu neverhoodu ale amaterského pokračování. Tak se moc nemachruj a čti si všechno než začneš kecat nesmysly.
Hmmm, ja len toľko o inteligencii niektorých jedincov: Adela ješte nevečerala
Stránky Predchádzajúce 1 2